Pitanje:
Koja je prednost rekvizita u VS rekvizitima?
Hannes Hultergård
2020-04-15 02:42:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Čuo sam da će se quad bolje nositi ako okrenete smjer propelera (nosači), ali je li razlika uočljiva? Pogotovo za relativno novog pilota. Trebate li koristiti rekvizite od početka ako još niste navikli na jedno ili drugo?

Ima li još prednosti i ima li nedostataka?

Na kraju; zašto su rekviziti postali standardni ako se čini da su rekviziti bolji?

četiri odgovori:
#1
+10
J. Schütz
2020-04-15 02:53:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koliko znam jedina je razlika u upsima. Puno bolje lete na rekvizitima. Na četverocifrenim četvorkama, nije važno. Rekviziti u: naša kamera je prljava, možete je lakše slagati na drvo. Podržava: Vaš kontrolor leta je prljav, a zatim oštetite rekvizit, veći je rizik da komadići rekvizita oštete vaš kontrolor leta ili bateriju (to je puno veći rizik).

#2
+8
Ben Wilson
2020-04-15 04:02:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Primarni razlog zbog kojeg izbacujem rekvizite je da pomoću rekvizita odgurnem četverokut od drveća / vrata itd. kada letim naprijed.

Postoji teorija da, jer prednji rubovi stražnjih rekvizita su s vanjske strane da bi mogao nadoknaditi prljavi zrak koji dolazi iz prednjih podupirača i u letu unaprijed, ali nikada nisam primijetio nikakvu razliku u letu ni na čemu većem od huke.

#3
+2
Tehllama
2020-04-15 19:33:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kod četverocikala na otvorenom pitanje koje čovjek mora postaviti je mjesto gdje želite travu i ostale krhotine. Ako je nešto što želite izbjeći prednja / stražnja strana četverokuta (često tamo gdje su hardver kamera i video antena), pokrenite rekvizite. Ako vas više brine održavanje bočnih stranica elektroničkog sloga čišćim i nemate leću fotoaparata u ravnini podupirača da apsorbira smeće, rekviziti djeluju sasvim dobro.

U hibridnim konfiguracijama postoje neke vrlo male prednosti stražnjih podupirača koji imaju čišći zrak na raspolaganju u konfiguracijama za podupiranje, a postoji i nekoliko kućišta mješalice s jednim kutom pri maksimalno zapovjednom potisku tamo gdje se ulazni nagib bolje podudara, ali slični naizmjenično tamo gdje nije kao idealno. Sve to na stranu, doista se svodi na to gdje možete tolerirati biljni materijal velike brzine, pješčani pijesak i slomljeni polikarbonat koji pršti sredinu vašeg quadcopter-a.

#4
  0
Damon Johnson
2020-04-15 10:31:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

To čini razliku za 5 "četverocikle. Evo dobrog videa koji objašnjava zašto ... Obrnuto okretanje oslonca - teorija četverocikla

https://www.youtube.com/watch ? v = RPuFGK_dEXE

Iako je ova teorija postavljena, u praksi joj je vrlo malo potpore. Zapisivanje podataka na četverokutima s props-in vs props-out ne pokazuje razliku na većim quadovima i nema uočljive razlike u rukovanju. Čini se da čini razliku praktički samo na manjim četverociklima s nižim omjerima snage i mase bez obzira na teoriju.
Uključite barem kratki sažetak podataka na koje se pozivate i suzdržavajte se lijepljenja samo u vezama. Hvala!


Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 4.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...