Pitanje:
Crossfire, Unify VTX postavke se prepisuju
ntgCleaner
2020-04-15 00:51:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Imam unakrsnu vatru nano spojenu ispravno za unificirani pro32 HV. Sve funkcionira prema očekivanjima i savršeno, osim kada za promjenu VTX postavki koristim OS Crossfire Lite.

Kada promijenim VTX postavke, poput kanala, vidim kako se signal prebacuje u naočalama (prelazi sa savršene slike na statičku), a mogu čak i kanal u naočalama promijeniti na novi eksplodirao s VTX-a i vidim video. Ali otprilike 5-10 sekundi kasnije, VTX postavke automatski se vraćaju na početne postavke. U gornjem primjeru, kanal se vraća na početni kanal i mogu vratiti naočale na taj kanal da bih ga ponovno vidio.

Pokušao sam spojiti TBS agenta za prebacivanje kanala, i to također dobro funkcionira, ali opet se vraća za 5-10 sekundi.

Evo videozapisa koji pokazuje što se događa: https://photos.app.goo.gl/p6Dt7A11EWjBS3Vz9

Jedan odgovor:
ntgCleaner
2020-04-15 00:51:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

OSD crossfire ima postavku "moj VTX" u oknu s postavkama odašiljača: "XF TX LITE> MY VTX> ACTIVE" postavljen je na "Da" i kanali na koje bi se preokrenuo bili su tamo postavljeni. Čini se da odjeljak "MOJ VTX" poništava sve što unify pokušava učiniti. Jednom kad sam to postavio na "Ne", promjene koje sam napravio zapele su.Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 4.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...