Pitanje:
Koje postavke u programu Betaflight omogućuju mi ​​okretanje i okretanje?
Apache64
2020-04-18 16:20:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vidim da mnogo ljudi prevrće i kotrlja svoje četveronoške, ali u mom posljednjem pokušaju pao je s neba.

Koje su postavke u Betaflightu koje im omogućuju to bez zaustavljanja motora?

Jedan odgovor:
#1
+7
Drones and Whatnot
2020-04-18 16:24:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Zove se Airmode.

Održava motore u stalnom stanju praznog hoda, čak i pri nultom gasu. To vam daje ovlast za nagib, kotrljanje i naginjanje čak i kada ste okrenuti naopako.

Možete ga omogućiti na kartici za konfiguraciju u Betaflightu.

Primijetit ćete da vaši rekviziti mogu pokušati namotajte se čak i kada vaš četverokutac samo sjedi naoružan na podu, ali to se naziva pojačanjem I termina i potpuno je normalno.

Obično držim Airmode uključenim, pa neka bude postavljen u karticu za konfiguraciju, ali možete je i preslikati na prekidač na kartici načina, tako da je imate uključen samo kada to želite.

Malo pedantnosti: Postavka koja drži motore u stalnom praznom hodu naziva se _idle up_. Airmode ih zapravo održava na minimumu potrebnom za stabilizaciju bespilotne letjelice u trenutnom stanju i razvlači ih samo prema potrebi. U tom je pogledu superioran, jer eliminira stalni potisak pri nultoj brzini gasa kad četverocikluš nije potreban.
Također, vrijedna napomena: ako zračni mod na prekidaču ima prednost kvadrata koji ne skače kao lud ako ga naletite na nešto, na primjer pri slijetanju. Bilo bi korisno imati ako želite lagano spustiti četverocikl umjesto da ga razoružate dok je još uvijek u zraku na pola metra od tla ili ako radite napredne manevre slobodnim stilom poput zidnih slavina i ne želite da se sam isključi zid čim ga dodirne.
Posljednja vrijedna napomena za početnike - morat ćete biti u "akro" načinu da biste prevrtali. Druga dva načina leta ("kut" i "samorazina") neće vam pružiti potpunu slobodu potrebnu za akrobacije.
imean * tehnički * na većini firmwarea postoji način "horizonta", ali nije dobra navika učiti.


Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 4.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...